Återställ filer enkelt med funktionen Dropbox Rewind

Återställa raderade filer med Dropbox Rewind

Uppdatering (17 mars 2020): Nu finns Dropbox Rewind tillgänglig för alla Dropbox Business-teams. Administratörer kan justera inställningarna för sina teams genom att besöka adminkonsolen.

Uppdatering: (30 september 2019): Dropbox-teams kan nu slå på den här funktionen via vårt program för tidig åtkomst genom att besöka sin adminkonsol.

 

Det är möjligt att du någon gång i ditt yrkesverksamma liv oavsiktligt raderat eller ersatt en viktig fil. Var inte orolig, vi finns här för dig – och det är precis därför som vi byggt in filåterställning och versionshistorik i Dropbox. 

Men vad kan du göra när det inträffar ett katastrofläge? Låt oss säga att ditt program kraschar mitt uppe i ett projekt och raderar allt det arbete du lagt ned. Eller ännu värre, du blir föremål för ransomware och utelåst från dina filer. Att åtgärda förödande missöden är inte alltid så enkelt som att ändra tillbaka en redigering eller återställa en förlorad fil.

Eftersom Dropbox håller dig om ryggen finns det inte någon anledning att gräma sig över större olyckor. Vi har byggt Dropbox Rewind – en ny funktion som kan försätta ditt konto tillbaka till tiden innan katastrofen var ett faktum och gjort Dropbox till en säkrare plats att behålla allt som är viktigt för dig.

Animerad skärmbild av Dropbox Rewind

Med tillbakaspolning är det enkelt att åtgärda om ditt innehåll råkar ut för större olyckor på ditt konto. Du loggar bara in på dropbox.com och återställer hela ditt konto så som det såg ut innan missödet. Du kommer att kunna plocka upp den exakta tidspunkten som du behöver låta ditt konto återgå till och ångra allt som blev fel, allt på samma gång. 

När dina filer eller ditt konto spolats tillbaka kommer din arbetsyta se ut som om olyckan aldrig inträffat. Dina återställda filer synkas till alla dina länkade enheter och du kan dra en lättnadens suck. Använd ytterligare alternativ för säkerhetskopiering av filer som deltasynkronisering och inkrementell säkerhetskopiering.

Behöver du använda tillbakaspolning eller vill du bara veta att den finns där när du behöver den? Dropbox Plus-användare kan spola tillbaka sitt konto till valfri punkt under de senaste 30 dagarna och användare av Dropbox Professional får upp till 180 dagars skydd. Vi ber våra Dropbox Business-kunder att hålla utkik efter framtida tillgängliga uppdateringar.

Tillbakaspolning är bara ett sätt som Dropbox kan hålla dina filer säkra på

Lär dig om filåterställning