Gendan nemt filer med Dropbox Rewind tilbage-funktionen

Gendannelse af slettede filer med Dropbox Rewind tilbage

Opdatering (17. marts 2020): Dropbox Rewind tilbage er nu tilgængelig for alle Dropbox Business-teams. Administratorer kan justere indstillinger for deres teams ved at besøge administratorpanelet.

Opdatering (30. september 2019): Dropbox Business-teams kan nu aktivere denne funktion via vores program for tidlig adgang ved at besøge administratorpanelet.

 

Du har sandsynligvis prøvet ved et uheld at slette eller overskrive en vigtig fil på et tidspunkt i dit arbejdsliv. Det kender vi godt – og netop derfor har vi indbygget filgendannelse og versionshistorik i Dropbox. 

Men hvad kan du gøre, når der sker en katastrofal hændelse? Lad os sige, at en applikation går ned midt i et projekt og sletter alt dit seneste arbejde. Eller endnu værre er du målet for ransomware og låst ude af dine filer. At rette ødelæggende uheld er ikke altid så enkelt som at tilbageføre en redigering eller gendanne en mistet fil.

Nu er der ingen grund til at bekymre sig om store ulykker, for Dropbox har det dækket. Vi har bygget Dropbox Rewind tilbage – en ny funktion, der kan føre din konto tilbage i tiden, før katastrofen ramte, og gør Dropbox til et mere sikkert sted at gemme alt, hvad der er vigtigt for dig.

Animeret skærmbillede af Dropbox Rewind tilbage

Med Spol tilbage er det nemt at rette store uheld med indholdet på din konto. Bare log ind på dropbox.com og gendan hele din konto til hvordan den så ud før uheldet. Du kan vælge det nøjagtige tidspunkt, du skal bruge til at nulstille din konto til og annullere alt det, der gik galt på én gang. 

Efter tilbagespoling af dine filer eller konto vil det være som om uheldet aldrig skete. Dine gendannede filer synkroniseres med alle dine tilknyttede enheder, og du kan ånde lettet op. Gør brug af yderligere muligheder for sikkerhedskopiering af filer som delta-synkronisering og trinvis sikkerhedskopiering.

Skal du bruge Spol tilbage eller vil du bare vide, at det er der, hvis du har brug for det? Dropbox Plus-brugere kan spole deres konto tilbage til et hvilket som helst tidspunkt i de sidste 30 dage, og Dropbox Professional-brugere får op til 180 dages beskyttelse. Dropbox Business-kunder: Hold øje med opdateringer om tilgængelighed af funktioner.

Spol tilbage er kun én måde, som Dropbox kan beskytte dine filer på

Find ud af, hvad filgendannelse er