Gjenopprett filer enkelt med Dropbox Rewind

Gjenoppretting av slettede filer med Dropbox Rewind

Oppdatering (17. mars 2020): Dropbox Rewind er nå tilgjengelig for alle Dropbox Business-team. Administratorer kan justere teaminnstillingene i administratorverktøyet.

Oppdatering (30. september 2019): Dropbox Business-team kan nå aktivere denne funksjonen gjennom programmet for tidlig tilgang i administratorverktøyet.

 

Det er sannsynlig at du har slettet eller lagret feil versjon av en viktig fil ved et uhell en eller annen gang i løpet av arbeidslivet. Ikke vær redd, vi støtter deg – og det er nettopp derfor vi bygget inn filgjenoppretting og versjonshistorikk i Dropbox. 

Men hva kan du gjøre når katastrofen er et faktum? La oss si at et program krasjer midt i et prosjekt, og det nyeste arbeidet blir slettet. Eller enda verre, du blir utsatt for løsepengevirus og får ikke tilgang til filene dine. For å ordne opp i alvorlige uhell, er det ikke alltid bare å reversere en redigering eller gjenopprette en tapt fil.

Men med Dropbox er det ingen grunn til å frykte slike alvorlige uhell. Vi har utviklet en Dropbox Rewind– en ny funksjon som kan ta kontoen tilbake i tid til før katastrofen inntraff og gjøre Dropbox til et sikrere sted å oppbevare alt som er viktig for deg.

Animert skjermbilde av Dropbox Rewind

Med tilbakespoling er det enkelt å ordne opp i alvorlige uhell med kontoinnholdet. Bare logg på dropbox.com, og gjenopprett hele kontoen slik den var før uhellet. Du kan velge nøyaktig det tidspunktet du trenger å tilbakestille kontoen til og angre alt som gikk galt på én gang. 

Når du har spolt tilbake filene eller kontoen, blir det som om uhellet aldri skjedde. De gjenopprettede filene blir synkronisert med alle tilkoblede enheter, og du kan puste lettet ut. Ta i bruk tilleggsalternativer for sikkerhetskopiering av filer, som deltasynkronisering og trinnvis sikkerhetskopiering.

Har du behov for tilbakespoling, eller bare for å vite at funksjonen er der hvis du trenger den? Dropbox Plus-brukere kan spole kontoen tilbake til et hvilket som helst tidspunkt de siste 30 dagene, og Dropbox Professional-brukere får 180 dagers beskyttelse. Dropbox Business-kunder: Følg med for oppdateringer om tilgjengelige funksjoner.

Tilbakespoling er bare én av måtene filene dine kan sikres i Dropbox på

Finn ut mer om filgjenoppretting