Szybko wysyłaj duże pliki do dowolnych osób za pomocą Dropbox Transfer

Widok interfejsu Dropbox Transfer

Dostarczanie dużych plików lub zbiorów plików współpracownikom czy klientom może stanowić wyzwanie. Choć udostępnianie za pomocą Dropbox to świetne rozwiązanie w ramach współpracy, czasami chcemy jedynie przekazać pliki bez zastanawiania się nad uprawnieniami, stałym dostępem i miejscem na dane.

Mamy także do wyboru korespondencję mailową: przekazywanie plików w ten sposób jest łatwe, jednak istnieją ograniczenia dotyczące rozmiaru załączników. Nie mamy również pewności, kiedy odbiorca je wyświetlił. Dlatego mamy ogromną przyjemność przedstawić Wam Dropbox Transfer – szybki i bezpieczny sposób wysyłania dużych plików do dowolnego odbiorcy.

Dostarczaj z łatwością dowolne pliki

Korzystanie z funkcji Transfer jest tak wygodne jak wysłanie wiadomości e-mail, jednak bez ograniczania załączników do rozmiaru 25 MB. Dzięki funkcji Transfer możesz wysyłać do 100 GB plików – czyli pięciokrotnie więcej niż w niektórych serwisach – za pomocą zaledwie kilku kliknięć. Aby przesłać pliki zapisane na komputerze, możesz je przeciągnąć i upuścić lub zaoszczędzić czas, dodając elementy przechowywane na koncie Dropbox. Po utworzeniu transferu otrzymasz łącze, które możesz wkleić w dowolnym miejscu. Łącze to możesz wysłać do dowolnej osoby, nawet jeśli nie posiada ona konta Dropbox lub wysłać automatycznie wygenerowaną wiadomości e-mail bezpośrednio z poziomu funkcji Transfer. Odbiorcy otrzymają wtedy kopie plików, co oznacza, że Twoje wersje oryginalne pozostaną niezmienione.

Animowany zrzut ekranu pokazujący dodawanie plików do transferu, ustawianie hasła, aktywowanie powiadomień, wysyłanie transferu oraz powiadomienie o pobraniu transferu w Dropbox Transfer

Upewnij się, że Twoje pliki zostały dostarczone

Będziesz także w stanie dostosowywać swoje transfery dzięki odpowiednim narzędziom, które pomogą Ci kontrolować dostęp i zachęcać odbiorców do pobierania plików. Możesz dodawać, edytować i usuwać hasło lub ustawiać – a także zmieniać – datę wygaśnięcia, nawet po wysłaniu łącza. Co więcej, dzięki powiadomieniom o pobraniu masz pewność, że Twoje pliki zostały odebrane. Możesz nawet zobaczyć liczbę kliknięć swojego łącza, korzystając z funkcji statystyk oglądalności.

Zrzut ekranu statystyk oglądalności i ustawień transferu w Dropbox Transfer

Zrób wrażenie

Funkcja Transfer daje Ci możliwość stworzenia spersonalizowanej strony pobierania dla Twojej firmy — Twój profesjonalizm zrobi wrażenie na klientach. Możesz zmienić kolor tła i grafikę lub przesłać swój własny obraz. A dzięki funkcji dodania na stronie swojego logo zyskujesz spersonalizowane narzędzie do transferu plików bez dodatkowych kosztów.

Animowany zrzut ekranu przedstawiający różne logo i tła w Dropbox Transfer
Zawsze staramy się pomóc Ci usprawnić przepływ Twojej pracy, dlatego cieszymy się, że możemy zapewnić Ci rozwiązanie, które pozwala na bardziej płynne dostarczanie gotowych plików. Chcesz poznać więcej szczegółów? Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o Dropbox Transfer.

Chcesz poznać więcej szczegółów?

Dowiedz się więcej o Dropbox Transfer