Del som en proff med to nye funksjoner

En person som bruker Dropbox-funksjonen for deling med merkevare

Oppdatering (17. desember 2020): Forbedringer i deling med merkevare er nå tilgjengelig for Dropbox Business, Standard, Advanced og Enterprise Administratorer kan angi profilering for hele teamet. Administratorer for Advanced og Enterprise kan også gi teammedlemmer tillatelse til å angi profilering for individuelle kontoer. I tillegg kan Dropbox Business-, Advanced- og Enterprise-team nå få tilgang til funksjonen trafikk og innsikt.

For mange handler deling i Dropbox om mer enn å sende filer, det er en viktig del av virksomheten. Frilansere ønsker å representere virksomheten sin og sørge for at kundene får det de trenger. Vi vil bidra til å forenkle de jobbene.

Så i dag, sammen med sikkerhetskopiering av datamaskin og Dropbox Passwords, introduserer vi to nye funksjoner for Dropbox Professional som oppgraderer koblingsdeling.

Gjør delte koblinger til dine egne

Alle som har jobbet i en kunderettet bedrift vil være enige i du blir vurdert ut fra de siste resultatene dine. De resultatene handler delvis om å minne kunder på hvem du er hver gang du kontakter dem. Nå kan du gjøre det fra Dropbox ved å legge til profilering i delte koblinger.

Med deling med merkevare har du mulighet til å presentere filer med egen logo, bedriftsnavn og bakgrunnsbilde. Mottakerne ser det når de åpner delte koblinger og i e-postvarslinger for koblinger. Slik kan du få kundene til å legge merke til en e-post i en rotete og full innboks på en enkel og effektiv måte, og få arbeidet ditt til å se så profesjonelt ut som det fortjener.

En person som klikker på innstillinger i Dropbox og legger til merkevarenavn, merkevarelogo og bakgrunnsbilde i innstillingene for deling med merkevare

Ha full oversikt

Når du sender en pakke over natten eller et e-postvedlegg til en kunde, er det fint å få bekreftelse på levering for å ha ro i sinnet. Nå får du det i Dropbox, med den nye funksjonen for trafikk og innsikt for delte koblinger.

Forhåndsvisning av en delt kobling med trafikk og innsikt som viser 23 visninger, seks nedlastninger, et delingsdiagram for 13.-20. august og en liste over de siste visningene og nedlastningene

Med trafikk og innsikt kan du enkelt spore interaksjoner med koblinger du har delt, med informasjon om hvem, hva, hvor og når:

  • hvem som åpnet koblingen
  • hva slags enhet registrerte seere brukte
  • når de åpnet koblingen
  • hvordan de interagerte – sett eller lastet ned

Du kan se alle disse opplysningene på dropbox.com ved å gå til en fil eller mappe som har blitt delt ved hjelp av en kobling. Dette er nyttig for å se hva som skjer etter at du har trykket på send-knappen, så du kan bekrefte levering og få statistikk som kan optimalisere arbeidet ditt.

Dropbox Professional-abonnenter kan bruke deling med merkevare og trafikk og innsikt allerede nå. Vi legger ut disse funksjonene for Dropbox Business-team snart. Gå til kontoinnstillinger for å komme i gang med deling med merkevare. Gå til hjelpesenteret for å få vite mer om trafikk og innsikt.

Deling er bare begynnelsen. Finn ut mer om hva Dropbox kan gjøre for din bedrift.

Kontakt Dropbox