Del som en professionel med to nye funktioner

En person, der bruger funktionen deling med branding i Dropbox

Opdatering (17. december 2020): Forbedringer til deling med branding er nu på Dropbox Business Standard, Advanced og Enterprise. Administratorer kan angive branding for hele teamet; Advanced og Enterprise-administratorer kan også give teammedlemmer mulighed for at angive branding for deres individuelle konti. Derudover kan Dropbox Business Advanced og Enterprise-teams nu få adgang til vores funktion for trafik- og indsigt.

For mange mennesker handler deling via Dropbox ikke kun om at sende filer – det er en vigtig del af deres virksomhed. Freelancere vil repræsentere deres virksomhed og sikre, at deres kunder får det, de har brug for. Vi vil hjælpe med at gøre disse job nemmere.

Så i dag – sammen med sikkerhedskopiering af computer og Dropbox Passwords – introducerer vi to nye funktioner i Dropbox Professional, der giver linkdeling en opgradering.

Gør delte links til dine egne

Enhver, der har arbejdet i en kundebaseret virksomhed, vil sige: Du er kun lige så god som din sidste succes. En del af den succes er at huske kunderne på, hvem du er, når de hører fra dig. Nu kan du gøre præcis det fra Dropbox ved at tilpasse dine delte links med branded deling.

Med deling med branding kan du præsentere filer med dit logo, virksomhedsnavn og et baggrundsbillede. Modtagere vil se dem, når de ser delte links og i e-mail -meddelelser om links. Det er en enkel og effektiv måde at skille sig ud i dine kunders rodede indbakker og give dit arbejde den professionelle glans, det fortjener.

En person, der klikker på Indstillinger i Dropbox og derefter tilføjer brandnavn, brandlogo og baggrundsbillede i indstillinger for deling med branding

Hold trit med det hele

Når du sender en pakke med kurer eller en vedhæftet fil via e-mail til en kunde, er leveringsbekræftelse den bedste måde at bevare din ro i sindet. Nu har du det i Dropbox med vores nye funktion til trafik- og indsigt til delte links.

Forhåndsvisning af delt link med Trafik og indsigt, der viser 23 visninger, 6 downloads, graf over deling mellem d. 13. og 20. august og liste over seneste visninger og downloads

Med trafik og indsigt kan du nemt spore interaktioner med dit delte link, med oplysninger om hvem, hvad, hvornår og hvordan:

  • Hvem besøgte linket
  • Hvilken slags enhed, der blev brugt af dem, der var logget ind
  • Hvornår de fik adgang til den
  • Hvordan de interagerede – visning eller download

Du kan se alle disse oplysninger på dropbox.com ved at navigere til en fil eller mappe, der er blevet delt ved hjælp af et link. Det er en fantastisk måde at se, hvad der sker, når du trykker på Send, så du kan bekræfte levering og få oplysninger, der hjælper dig med at optimere dit arbejde.

Dropbox Professional-abonnenter kan bruge deling med branding og trafik og indsigt fra og med i dag. Vi ruller snart disse funktioner ud til Dropbox Business-teams. Besøg dine kontoindstillinger for at komme i gang med deling med branding. Og se mere om trafik og indsigt i vores Hjælpecenter.

Deling er kun begyndelsen. Find ud af mere om, hvad Dropbox kan gøre for din virksomhed.

Kontakt Dropbox